Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendszerek képes leírás - Kipufogó.tlap.hu
részletek »

Rendszerek - Kipufogó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kipufogo.tlap.hu » Rendszerek
Keresés
Találatok száma - 7 db
DPF javítás, regenerálás

DPF javítás, regenerálás

DPF (Diesel Particulate Filter) és a FAP egységek okozta kellemetlenségeket véglegesen megoldjuk. A beavatkozásnak köszönhetően: * nincs szükség új szűrő vételére * javul az autó menetdinamikája és fogyasztása * csökken az autó szervizköltsége * véglegesen megoldódik minden DPF-fel és kiszolgáló alkatrészével kapcsolatos ügy.

Katalizátor,részecskeszűrő átvétel!

Katalizátor,részecskeszűrő átvétel!

Üdvözlet! Cégünk feleslegessé vált,jó-rossz,bontott katalizátorok,részecskeszűrők átvételére szakosodott.Budapesten belül házhoz megyünk akár egy darabért is,vidékre 5 db. felett.Kiszállásunk minden esetben díjtalan!A honlapunkon közzétett árak az átvételi árakat tükrözik,folyamatosan frissítve.Magas szakértelemmel állunk bárki rendelkezésére,minden információért keresse elérhetőségeinket,minden katalizátoros kérdésben szívesen segítünk!Köszönjük! A katalizátor röviden: Belsőégésű Otto és Diesel motorok kipufogógázainak utókezelője.Hatékony védelmezője a környezetnek,az egyre szigorodó előírások miatt jó pár éve kötelező tartozéka a járműveknek.Belső nemesfémtartalma (platina,rhodium,palladium) miatt egy ideje keresett hulladék lett,feldolgozóüzemek alakultak a kinyerésre.A fémpalást eltávolítása után vegyszerekkel,laboratóriumi körülmények között történik a nemesfémek leválasztása a kerámiáról.Magyarországon ez a technika még sajnos nem létezik.

Sebring dobok

Sebring dobok

A győztes hangja Nem véletlen, hogy a Remus márkajele éppen a farkas. Egyformán szimbolizálja az erőt, az intelligenciát és a sportosságot. Ezek olyan jó tulajdonságok, amelyekkel a Remus is megírta a sikertörténetét. 1990-ben, tehát több mint 13 évvel ezelőtt 10 munkatárssal alakult mega a Remus. Csak 5 évvel később 300 alkalmazottal már piacvezetők voltunk a sportkipufogó-rendszerek gyártásában. Most, a megalakulás után 13 évvel a cégcsoport már több mint 620 alkalmazottra nőtt. Habár a siker mércéje nem feltétlenül a nagyság, a Remus fejlődése a csoportszellemet igazolja. A 'farkas' időközben már több mint 50 országban világszerte hátrahagyta a nyomát. Erre nagyon büszkék vagyunk. De ez egyúttal kötelezettséget és ösztönzést is jelent számunkra, hogy ezen a sikeren minden erőnkkel tovább dolgozzunk.

Sebring.de

Sebring.de

Sportschalldämpfer Sebring, Sebring Auspuff, Remus Auspuff ,Holeshot, Auspuffanlage, Endschalldämpfer, Auspuffrohre,Krümmer,Sportschalldämpfer Audi, Sportschalldämpfer VW, Autoauspuff, Pipe, Edelstahl Auspuff,Auspuff,verchromen,Exhaust Systeme,pipe Silencer,Muffler,header,S-Bend,Abgasanlage,Leistungskrümmer,Auspuff Autos,Auspuff kfz,Twister,Schalldämpfer Holeshot,Sportschalldämpfer Holeshot,Schalldämpfer,Endrohr,Sportschalldämpfer,Auspuff BMW, Auspuff Honda, Auspuff Suzuki,Partikelfilter,Tuning, Endschalldämpfer,

XRACING

XRACING

10 JÓ INDOK, AMIÉRT SUPERSPRINT KIPUFOGÓT ÉRDEMES VÁLASZTANI : 1. Az 1955-ben alapított Supersprint saját maga fejleszti, és kézzel készíti a legjobb személygépkocsi kipufogó rendszereket Európában. 2. A Supersprint az egyetlen sport kipufogó gyártó, aki minden egyes összetevőt külön tesztel, a versenytervezésű leömlőktől kezdődően az exkluzív minőségű, magas áteresztő- fém katalizáló konverteren keresztül a hátsó kipufogó dobig. Ez biztosítja a tökéletes kompatibilitást és optimális működést az összecsatlakozásoknál az eredeti kipufogó rendszerekhez. 3. A Supersprint mindig az elsők között van a gyártók között, aki jó teljesítményű tuning kipufogó-kat gyárt a legújabb sport autókhoz, és nem egyszer ők az egyetlenek! A Supersprint a tulajdonosa több nemzetközileg szabadalmaztatott kizárólagosan tervezett többcsonkos leömlőnek, csakúgy, mint a hangtompító konstrukciónak, és még nem sikerült megelőznie egyetlen gyártónak sem!

Tuti menü