Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórum, Blog képes leírás - Kipufogó.tlap.hu
részletek »

Fórum, Blog - Kipufogó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kipufogo.tlap.hu » Fórum, Blog
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alfa fórum

Alfa fórum

autóház awi bak baleset barkács benzintank bod boldizsár bowden boxer brummog brutus budaörs búgás cadamuro csapágy csere csomagtartó cső cybox diesel dob dtm elektromosság elem ez+az fekfolyadek felújítás fenékborítás festés flexi flexibilis flexicső fogyasztás futómű fék fékek féltengely gt gtv gumibak gyorsul gólyaláb gömbfej halkabb hang hangos hegesztés heggesztés helyzetjelző hifi hátsó hátsódob házi hővédő hűtés izzó janika janó jts katalizátor kuplung középdob lengéscsillapító légszűrő olaj olajcsere ragazzon rozsda selespeed spider sport sprint szelepfedél szerviz ts tuning tömítés vég zorges ékszíj

Minden ami OPEL

Minden ami OPEL

Minden ami OPEL CALIBRA és sokminden más...

Total Car

Total Car

Nem kell rögtön frászt kapni, százezreket elszórni, ha hülyéskedik az autó, előfordul, hogy tényleg elég egy kis tisztítás. De mire erre valaki rájön... Szörnyű hangokat ad az autó, jelez a csekkendzsin, gyengül a motor. Ugye, hogy elfogadnának egy 320 ezer forintos szivattyúcsere-ajánlatot? De nem mindenki van így. És neki kiderül: csak egy kis koszról volt szó. A majdnem kicserélt nagynyomású szivattyú esete A minap egy olvasó keresett meg 2008-as Ford Fusion 1.4 TDCI-jének hibájával kapcsolatban. A levele így szólt: T. Novoth Úr! A mai napon telefonon történt megbeszélés alapján megküldöm a ...-... frsz-ú Ford Fusion adatait, illetve hibájának rövid leírását. Adatai: motorszám: F6JB, 1399 cm3 dízel, 50 kW. 2008.01.09-i üzembe helyezésű, a gyártási éve 2007 dec. A hiba leírása: menet közben kigyullad a sárga motorhiba kijelző műszer, s ilyenkor hangosabb és erőtlenebb lesz a motor. Az első időszakban körülbelül 2-3 km után ismételten eltűnt a jelzés, és erőre kapott a motor. A fogyasztás is nagyobb lett. Azt vettem észre, ha menet közben leállitom a motort és újraindítom, körülbelül 2-3 km megtétele után ismételten elalszik a lámpa és rendesen működik a motor.

V8 fórum

V8 fórum

A dolgozat témája az Egyesült Államok személyautó-iparának második világháború utáni története a kilencvenes évek végéig. A kronologikus áttekintés fókusza a marketing szerepe az egyes gépkocsi-típusok piaci sikerében, különös tekintettel a branding és a termék-pozicionálás kérdéseire. E mellett megvizsgálja, hogy az egyes autógyártó vállalatok hogyan reagáltak az amerikai társadalom szociológiai és demográfiai változásaira termékskálájuk kialakítása során. A negyvenes években gyakorlatilag az amerikai személyautó-gyártás tette ki a világtermelés négyötödét, a kilencvenes évek végére azonban még a hazai piacon is a második helyre szorultak a japánból származó márkák mögött. A dolgozat bemutatja azt a folyamatot, ahogy az ötvenes-hatvanas évek sikerei után a hetvenes évektől az amerikai vállalatok sorozatos rossz döntésekkel elvesztették piacuk jó részét.

Tuti menü