Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kipufogó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Motostyling - Stage6.hu [4. oldal]
részletek »

Kipufogó képes leírás: Motostyling - Stage6.hu [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kipufogo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 78 db
Motostyling

Motostyling

A legjobb tuningok kiválasztása, megrendelése, sztorik, események, motoros hírek.

Müller Autó Alkatrész Webshop

Müller Autó Alkatrész Webshop

A Müller Autó kft. már több mint 17 éve, főként OPEL DAEWOO CHEVROLET alkatrészek forgalmazásával foglalkozik /gyári. utángyártott, és bontott / . Több magyarországi, ausztriai, német raktárral állunk kapcsolatban, így ha nincs is saját raktárainkban a keresett alkatrész max. 1 napon belül biztosítani tudjuk az Önök számára. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően, az általunk forgalmazott termékek ár/érték aránya igen kedvező. A jó ár mellé megfelelő minőség társul, minden általunk forgalmazott termékre 1 év garanciát vállalunk, szerencsére ritkán kell kell a garanciával járó nehézségeket intéznünk, de ha szükséges, mindenki megelégedésére, próbáljuk minél gyorsabban intézni.

OKAutó

OKAutó

A kipufogó egyszerű alkatrész, mégis drága a javítása. Ma már rendszerint csak a csere a megoldás, foltozást nem vállalnak a kipufogósok. A kipufogó az új autókon 4-5 évig problémamentes szokott lenni, de nem ritka, hogy óvott, garázsban tartott kocsik kipufogó rendszerei még tovább bírják. Kipufogóhibával a fiatal autók tulajdonosai csak akkor találkoznak, ha mechanikai sérülés éri a kipufogórendszert, járdaszegélyhez, fekvőrendőrhöz odaütik vagy tolatáskor összetolják azt. A kipufogó korral járó hibáit a korrózió okozza, ugyanis a kipufogót csak kívülről festik, belülről a csövek és dobok felülete védtelen, így ha nem jár a motor, állás közben a bent lecsapódó víz oxidálja a csupasz acélt. A folyamatot gyorsítja, hogy idővel a rendszeres hőhatás miatt kiég az acélból a szén, így hajlamosabb lesz a korrózióra. Minél jobb minőségű és vastagabb anyagból készül a rendszer, annál hosszabb az élettartama.

Opel Márkaszerviz

Opel Márkaszerviz

Opel Schiller Márkakereskedés és Márkaszerviz, Budapest vezető Opel kereskedése, Opel szerviz, opel autószalon, és opel használt autó. Minőségi garanciális Opel autók. A Schiller név az évek alatt egybeforrt az Opel márkával. Még ma is 10 emberből 9 fújja - kortól és nemtől függetlenül - a régi szlogent: 'Schiller Opel a szerviz szuper!'. Alkatrész raktárainkban hazánkban egyedülállóan nagy alkatrész és tartozék árukészlettel rendelkezünk. Elso sorban eredeti Opel alkatrészeket tartunk raktáron, a legszélesebb választékban. Bármely Opel típushoz bármely alkatrészt két napon belül be tudunk szerezni, de erre csak azon ritka esetekben van szükség, ha olyan speciális alkatrészrol van szó, ami szinte soha nem szokott meghibásodni, vagy cserére szorulni, mert az összes szokványos és rendszeresen fogyó alkatrészt, és tartozékot azonnal tudjuk adni raktárkészletünkbol. Az eredeti Opel alkatrészek teljes palettáján túl, forgalmazunk kenoanyagokat, akciós nyári és téli gumiabroncsokat, kerékpár- és síléctartókat és tetoboxokat, Opel biztonsági gyermeküléseket, egyedi plüss üléshuzatokat, telefon kihangosító készleteket és tartozékokat, és autóelektronikai felszerelések (autórádió, riasztók, immobilizerek, elektromos ablakemelok, váltózárak, központi zárak) széles választékát. Alkatrész kiskereskedelmi tevékenységünk mellett szerzodött partnereinket, törzsvásárlóinkat, Opel Trade Club

Opel szerviz

Opel szerviz

Opel gépjárművek és haszongépjárművek teljes körű szervizelése. Tel.: 0620-927-0546; 1201 Budapest, Helsinki út 101. Hegedűs Opel Szerviz

Osz-car autóalkatrész webáruház

Osz-car autóalkatrész webáruház

Az OSZ-Car Kft. 1991-ben alakult, és immáron 17 éve van töretlenül jelen a hazai piacon, jelentős helyet kiharcolva az autó alkatrész kereskedelmi hálózatban. Oszcar Kft.Az egyszemélyes vállalkozásként indult kereskedés mára mintegy 40 főt foglalkoztató, biztos hátterű, hatékony, gyors forgású raktárkészletet finanszírozó gazdasági társasággá nőtte ki magát. A cég profilja autóalkatrészek és felszerelései kis- és nagykereskedelme, melynek keretében személygépjárművek teljes típusválasztékának alkatrészellátását és felszereléseit kínáljuk teljes körű garanciával cégeknek és egyéni vásárlóknak, valamint szervizeknek, viszonteladóknak.

PG-Tuning

PG-Tuning

Autó szervíz, autó tuning, spoiler, kipufogó, elektromos ablakemelő, központizár.

PROEX

PROEX

A PROEX kipufogódobok és rendszerek tervezése a legnagyobb teljesítménynövelés érdekében autó specifikusan, teljes mértékben személyre szabottan történik. A rozsdamentes anyagok felhasználása és a szeletelt technológia - ami magába foglalja a belső polírozás lehetőséget - együttesen nyújt garanciát az optimális gázáramlásra és így a legnagyobb teljesítmény elérésére. Rozsdamentes anyagok Előnyei: a vas kipufogó rendszerekkel összehasonlítva nagy előnye, hogy azonos átmérő mellett súlya 5-6 kg-mal kevesebb (ami az autósportban nem elhanyagolható)! Az anyag szerkezeti felépítéséből adódóan jobban ellenáll a külső mechanikai és fizikai behatásoknak (így biztosítható a verseny teljes időtartama alatt az állandó keresztmetszet). A védőgázas hegesztések és a felhasznált rozsdamentes anyagnak köszönhetően a korrózió kizárható, ami szinte örök élettartamot biztosít!

Remus Motorkerékpár kipufogók!

Remus Motorkerékpár kipufogók!

Minden termékünket gyári csatlakozóra szereljük. A középdobokat és katalizátorokat csatlakozótól-csatlakozóig készítjük el. Nem gányolunk, nem barbárkodunk. Így bármikor visszaállítható az eredeti állapot, csak vissza kell szerelni a régi kipufogót. Sport rendszereink és dobjaink hangolhatók. Szolid, közepes hangú és hangos változatokat is tudunk készíteni. 1. Szolid, de sportos. (Alapjáraton szolid mély hang, gyorsuláskor kicsit megszólal, de felső egyenletes fordulaton elhalkul, hogy autópályán ne legyen zavaró.) 2. Közepesen hangos. (Ezt hallani minden fordulaton, városban még nem zavaró, de van akinek országúton már igen. ) 3. Hangos, ami szól mindig. (versenyautós)

Hirdetés
Sallai-Triász Kft.

Sallai-Triász Kft.

A Sallai-Triász Kft. 1992-ben alakult Debrecenben családi vállalkozásként. A nevében szereplő 'Triász' (görögül: A három) az alapító tagokra: Apára és két Fiára utal. Kezdetben a keleti autók alkatrészeire épült a nagykereskedésünk, ami pár éven belül a megye piacvezető nagykereskedésévé vált. A keleti típus autókhoz a mai napig kínáljuk az alkatrészeket és büszkeségünkre a legszélesebb árupalettával rendelkezünk a régióban. A nyugati autóalkatrészek iránti bővülő igényekkel lépést tartva folyamatosan szélesítettük alkatrészkínálatunkat. Többek között a FERROZ kipufogók, a kipufogó rendszerekhez tartozó Flexibilis csövek, az Univerzális Benzin- és Diesel-, valamint Típus- KATALIZÁTOROK, FISCHER Kipufogó-tartozékok, WF Filters levegő-, olaj, -üzemanyag és pollen- szűrők, továbbá az LPR hidraulikák és féltengelycsuklók, ADLER gömbfejek, TOMEX fékbetétek, JANMOR gyújtókábelek, HEKO légterelők hivatalos magyarországi dealereként állunk vásárlóink rendelkezésére. Továbbá kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a Gyári és a kedvezőbb árszintű, kiváló minőségű után-gyártott alkatrészek is. Széles palettában forgalmazunk autó-felszerelési, autóápolási és kozmetikai cikkeket is. Modemes programunk segítségével könnyedén eligazodhat alkatrészkínálatunkban, amely innen letölthető, vagy hozzájuthat üzletünkben CD-n, Floppy lemezen.

Sebring dobok

Sebring dobok

A győztes hangja Nem véletlen, hogy a Remus márkajele éppen a farkas. Egyformán szimbolizálja az erőt, az intelligenciát és a sportosságot. Ezek olyan jó tulajdonságok, amelyekkel a Remus is megírta a sikertörténetét. 1990-ben, tehát több mint 13 évvel ezelőtt 10 munkatárssal alakult mega a Remus. Csak 5 évvel később 300 alkalmazottal már piacvezetők voltunk a sportkipufogó-rendszerek gyártásában. Most, a megalakulás után 13 évvel a cégcsoport már több mint 620 alkalmazottra nőtt. Habár a siker mércéje nem feltétlenül a nagyság, a Remus fejlődése a csoportszellemet igazolja. A 'farkas' időközben már több mint 50 országban világszerte hátrahagyta a nyomát. Erre nagyon büszkék vagyunk. De ez egyúttal kötelezettséget és ösztönzést is jelent számunkra, hogy ezen a sikeren minden erőnkkel tovább dolgozzunk.

Sebring.de

Sebring.de

Sportschalldämpfer Sebring, Sebring Auspuff, Remus Auspuff ,Holeshot, Auspuffanlage, Endschalldämpfer, Auspuffrohre,Krümmer,Sportschalldämpfer Audi, Sportschalldämpfer VW, Autoauspuff, Pipe, Edelstahl Auspuff,Auspuff,verchromen,Exhaust Systeme,pipe Silencer,Muffler,header,S-Bend,Abgasanlage,Leistungskrümmer,Auspuff Autos,Auspuff kfz,Twister,Schalldämpfer Holeshot,Sportschalldämpfer Holeshot,Schalldämpfer,Endrohr,Sportschalldämpfer,Auspuff BMW, Auspuff Honda, Auspuff Suzuki,Partikelfilter,Tuning, Endschalldämpfer,

Speedy

Speedy

Üdvözli Önt a KWIK FIT! Az Ön helyi Speedy szervize és az egész magyarországi Speedy szervizhálózat immár Európa legnagyobb márkafüggetlen autószerviz-hálózatának, a Kwik Fit csoportnak a tagja. Az elkövetkező hónapokban az összes Speedy szervizt Kwik Fit szervizzé alakítjuk át. Már most láthatóak szervizeink arculatában a változások.

Speedy autó szervizek - Kipufogó rendszer

Speedy autó szervizek - Kipufogó rendszer

A kipufogó rendszer magas műszaki színvonalú termék, mely szigorú törvényi előírásoknak kell, hogy megfeleljen és alapvetően fontos szerepet játszik a zaj- és környezetvédelemben, illetve a motor teljesítmény leadása szempontjából. A tökéletes kipufogórendszer biztosítja, hogy a levegő-üzemanyag arány mindig helyes legyen, és a motor minimális üzemanyag-fogyasztás mellett maximális teljesítményt fejtsen ki. Ezek a tényezők meghosszabbítják a motor más fontos részeinek életciklusát is - a szelepekét, a kipufogódobokét, katalizátorokét és lambda-szondákét egyaránt.

Sport Kipufogóvég

Sport Kipufogóvég

Állítható Sport Tuning Futómű Ta-technix Mint ismeretes az állítható futóművek a legmagasabb tartományban beszerelve már alapban 2-4 centit ültetnek az autón, típustól függően. De a Ta-Technix e különleges szériájának köszönhetően ennek vége. A gátló szár speciálisan menetezett kialakítása az első tengelyen további állítási lehetőséget kínál. FELFELÉ !! Állítható Sport Tuning Futómű Ta-technixEz annyit jelent számokban, hogy a gyári állapothoz képest akár 3-4 centivel is emelhetünk az autónkon úgy, hogy közben egy sport futómű előnyeit (feszesség, sportosság) élvezhetjük! A 'lefelé' ültetés természetesen ugyanolyan mértékben lehetséges mint a normál TA Technix állítható futóművek esetében, esetenként 12-13 centit is jelenthet... A minimális felárral járó 'opció' egyenlőre az alábbi autók esetében kérhető: Katt ide a jelenleg kapható típusok megtekintéséhez!

Stage6.hu web áruház

Stage6.hu web áruház

Stage6 Kedves Látogatóink! Ezt az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek a Stage6 tuningcég termékeit. Amennyiben bármelyik termék elnyerte tetszéseteket, azt megrendelhetitek az Egümotors - nál, a webáruházban.

Tuti menü