Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Középső dobok képes leírás - Kipufogó.tlap.hu
részletek »

Középső dobok - Kipufogó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kipufogo.tlap.hu » Középső dobok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Autó tuning

Autó tuning

Az Én autóm! Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire ragaszkodni fogok egy tárgyhoz, pedig mégis! Az életem része lett az autó! Vegyes érzelmekkel tölt el a létezése. Mikor műszakira viszem kicsit haragszom rá, mikor a legnagyobb hóban is elvisz ahova szeretném büszkeséggel tölt el. Teljesen természetes, hogy az előző esti 400km-es napi számlálót egy lezser mozdulattal lenullázom, indítok, és indulhat a mai kanyar! Néha pedig elmélázok a parkolóban és egyre csak bámulom, mert szerintem minden adottsággal rendelkezik ami miatt kijelenthető: Nekem tökéletes! Egy autószerelő, mint én, sokkal kényesebb autójának épségére, ezért szeretnélek kedves Látogat ellátni néhány jó tanáccsal, hogy neked se keljen egy fillérrel sem többet költeni autódra mint ami szükséges!

Kipufogó dob

Kipufogó dob

Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire ragaszkodni fogok egy tárgyhoz, pedig mégis! Az életem része lett az autó! Vegyes érzelmekkel tölt el a létezése. Mikor műszakira viszem kicsit haragszom rá, mikor a legnagyobb hóban is elvisz ahova szeretném büszkeséggel tölt el. Teljesen természetes, hogy az előző esti 400km-es napi számlálót egy lezser mozdulattal lenullázom, indítok, és indulhat a mai kanyar! Néha pedig elmélázok a parkolóban és egyre csak bámulom, mert szerintem minden adottsággal rendelkezik ami miatt kijelenthető: Nekem tökéletes!

Középső dob gyártó

Középső dob gyártó

Ha szűkíti a listát a kiválasztott Opel járműre, célszerű felülről lefelé haladva lépésenként szűkíteni, mert ha egyszerre megad minden paramétert, nincs rá garancia hogy a fennt kiválasztott Opel járműre eredményt kap. A fokozatos szíűkítés segítségével ha már átlátható mennyiségű információt kap, érdemes tovább lépni az autó tipusára kattintva.

OKAutó

OKAutó

A kipufogó egyszerű alkatrész, mégis drága a javítása. Ma már rendszerint csak a csere a megoldás, foltozást nem vállalnak a kipufogósok. A kipufogó az új autókon 4-5 évig problémamentes szokott lenni, de nem ritka, hogy óvott, garázsban tartott kocsik kipufogó rendszerei még tovább bírják. Kipufogóhibával a fiatal autók tulajdonosai csak akkor találkoznak, ha mechanikai sérülés éri a kipufogórendszert, járdaszegélyhez, fekvőrendőrhöz odaütik vagy tolatáskor összetolják azt. A kipufogó korral járó hibáit a korrózió okozza, ugyanis a kipufogót csak kívülről festik, belülről a csövek és dobok felülete védtelen, így ha nem jár a motor, állás közben a bent lecsapódó víz oxidálja a csupasz acélt. A folyamatot gyorsítja, hogy idővel a rendszeres hőhatás miatt kiég az acélból a szén, így hajlamosabb lesz a korrózióra. Minél jobb minőségű és vastagabb anyagból készül a rendszer, annál hosszabb az élettartama.

Tuti menü